Wilt u een lezing boeken? Dat kan!
Ik houd regelmatig lezingen in boekhandels, scholen, bij leeskringen en voor (vrouwen)verenigingen.

Hieronder het aanbod aan lezingen op een rij:

– Over Onze Vader, een indringend verhaal over vluchtelingen, over Somalische christenen en over de ondergrondse kerk hier in Nederland.
– Over Het meisje dat verdween, het indringende en waargebeurde verhaal over Elly Frank, die, vier jaar oud, door toedoen van de burgemeester van Lienden werd weggevoerd en vergast in Auschwitz.
– Over Rode papaver, een lezing over de moed van frontverpleegsters in de Eerste Wereldoorlog, het verhaal van Elsie Knocker en Mairi Chisholm, en over mijn eigen zoektocht naar de grote vraag van het lijden in deze wereld.
– Over Zeeglas, een lezing over de zich herhalende geschiedenis, een kijkje in Parijs in de Tweede Wereldoorlog, een verhaal over een van de vele femmes tondues.

Bent u geinteresseerd? U kunt mij om informatie vragen of mij boeken via het contactformulier op deze site of via het emailadres boven aan de pagina.

Wilt u mij voor het geven van een cursus of workshop boeken? Ook dat kan. Neem gerust contact met op.

Mijn vaste tarief voor een lezing is 100 euro exclusief reiskosten. Bij meerdere gastlessen, bijvoorbeeld op een middelbare school, wordt de prijs in overleg bepaald.